Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді лунали постріли (ФОТО)

10 вересня 2014 р., 22:00

Хто, за що, і в кого стріляв?

Сьогодні, 10 вересня, близько 14 години в ужгородському мікрорайоні Шахта лунали постріли

Як інформує "KorzoNews", мешканців Ужгорода, які в обідній час перебували в районі вулиць Тімірязєва та Благоєва, стривожили звуки пострілів з ​​вогнепальної зброї. Трохи пізніше до гаражів біля будинку №1 по вул. Благоєва прибули правоохоронці та експертно-криміналістична група управління МВС в Закарпатській області.

Кореспондент повідомив, що правоохоронці відмовилися давати офіційні коментарі. Водночас очевидці розповіли, що, судячи з усього, тут відбулося затримання злочинної групи квартирних злодіїв. За неперевіреними даними, працівники міліції переслідували зловмисників, які прямували на авто з центра міста. Намагаючись сховатися, підозрювані заїхали у двір між магазином "Тиса" та гуртожитком і опинилися в глухому куті. Після чого спробували відстрілюватися від міліціонерів. Один із зловмисників затриманий, другому, за чутками, вдалося втекти.



На місці події експерти проводять фіксування вилучених речових доказів, у числі яких радіоапаратура, пульти дистанційного керування, ціла колекція монет.

Чекаємо офіційного повідомлення і коментарів прес-служби У МВС у Закарпатській області

Костянтин Черкай


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp