Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді лунали постріли (ФОТО)

3 лютого 2018 р., 17:20

Стріляв п’яний чоловік

У "Новому районі"Сьогодні, близько 4:00, ужгородські #патрульні отримали інформацію від заявника про те, що його «Daewoo» переслідує автомобіль марки «Мерседес». У ході патрулювання, на вулиці Капушанській полісмени виявили ці 2 авто та зупинили їх.

При з’ясуванні обставин події – в авто «Мерседес» знаходилося двоє чоловіків, які розповіли, що біля 20-ти хвилин тому троє невідомих на цій же вулиці здійснили кілька пострілів у їх #авто та зникли у невідомому напрямкові, тому вони почали наздоганяти цей автомобіль.

Це дало підстави патрульним для проведення поверхневої перевірки, у ході якої полісмени виявили в авто «Daewoo», предмет, схожий на пістолет та 6 набоїв. Патрульні відразу викликали #слідчих для з’ясування обставин, а згодом водія освідчили у лікувальному закладі на стан сп’яніння, висновок – 1, 29 проміле. Тому патрульні склали на нього адміністративні матеріали, зокрема за керування у стані сп’яніння.

Патрульна поліція Ужгорода та Мукачева

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp