Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Іран назвав дату наступних переговорів щодо збитого Боїнга

1 серпня 2020 р., 09:40

Також іранська сторона висловила готовність взяти на себе зобов'язання з виплат компенсацій сім'ям загиблих льотчиків і пасажирів збитого літака.

Іран готовий провести наступний раунд переговорів із питань катастрофи літака Міжнародних авіаліній України, помилково збитого іранськими військовими, в жовтні у Тегерані. Про це в п'ятницю, 31 липня, повідомило МЗС України.

За його даними, відповідну заяву зробив глава іранської делегації на переговорах Мохсен Бахарванд на зустрічі з міністром закордонних справ України Дмитром Кулебою.Також іранська сторона висловила готовність взяти на себе зобов'язання з виплат компенсацій сім'ям загиблих льотчиків і пасажирів збитого літака."Іранська сторона підтвердила, що бере на себе відповідальність за збиття українського літака і серйозно поставиться до виконання своїх міжнародно-правових зобов'язань щодо встановлення обставин трагедії, притягнення винних до відповідальності та виплати необхідних компенсацій", - йдеться в повідомленні МЗС.Сторони домовилися підтримувати комунікацію до повного виконання досягнутих напередодні домовленостей.Нагадаємо, 30 липня в Києві завершилися переговори представників Афганістану, Великобританії, Канади, Швеції та України з Іраном щодо компенсації сім'ям жертв катастрофи літака компанії МАУ поблизу Тегерана.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp