Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Донеччани - без води

21 вересня 2014 р., 17:34

Місто далі - під атакою.

В результаті обстрілу пошкоджений водогін, у трьох районах обмежена подача води.Станом на 12.30 в Донецьку зберігається напружена ситуація, поодинокі залпи періодично чутні в багатьох районах, передає прес-служба міськради.

Як зазначили в мерії Донецька, системи життєзабезпечення міста працюють.

"Енергетики ведуть відновлення пошкоджених мереж. Зараз по місту залишаються знеструмленими 39 трансформаторних підстанцій", - йдеться в повідомленні.

Крім того, мерія повідомляє, що в результаті інтенсивного обстрілу Куйбишевського району вночі, відбулося пряме попадання в наливну водогону КП Компанія Вода Донбасу.

У зв'язку з цим із сьогоднішнього дня обмежена подача води в Ленінський, Куйбишевський та частково Київський район (площа Привокзальна). На ремонт водоводу фахівцям КП Компанії Вода Донбасу необхідно не менше двох діб.

"КП «Донецькміськводоканал» робить все можливе, щоб забезпечити водою жителів вищевказаних районів із запасів в резервуарах. Орієнтовно вода буде подаватися жителям Ленінського, Куйбишевського і частково Київського районів (площа Привокзальна) з 19 до 21.00", - повідомляє міськрада.

Як повідомлялося, вночі під обстріл потрапив Куйбишевський район Донецька. В результаті попадання снарядів постраждали два мирних жителі, вони отримали осколкові поранення.

Нагадаємо, в суботу в Донецьку на території заводу хімвиробів прогримів потужний вибух.

Пізніше в мерії повідомили, що через попадання снаряду в казенний завод хімвиробів в одному з цехів здетонувала вибухівка.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp