Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

ЄК "забронювала" 300 млн доз вакцини від коронавірусу

1 серпня 2020 р., 09:38

Єврокомісія домовилася з фармацевтичною компанією про купівлю потенційної вакцини від COVID-19 для всіх країн-членів ЄС.

За підсумками переговорів Єврокомісії та фармацевтичної компанії Sanofi країни Євросоюзу отримають 300 мільйонів доз вакцини від коронавірусу. Про це заявила прес-служба ЄК у п'ятницю, 31 липня."Передбачається, що після того, як вакцина виявиться безпечною та ефективною проти коронавірусу, Єврокомісія матиме договірні рамки для закупівлі 300 мільйонів доз для всіх держав-членів ЄС", - зазначено в заяві.Також в організації повідомили, що переговори з іншими компаніями-виробниками вакцин тривають."Єврокомісія робить усе, що в її силах, щоб забезпечити європейцям швидкий доступ до вакцини, яка є безпечною і захистить їх від коронавірусу", - підкреслили в ЄК.При цьому Комісія зробить усе можливе, "щоб усі, хто потребує вакцини, отримували її в будь-якій точці світу, а не тільки у себе вдома. Ніхто не буде в безпеці, поки всі не будуть у безпеці", зазначено в заяві прес-центру.Раніше в ЄС заявили про збір коштів на розробку вакцини від коронавірусу. За підрахунками ВООЗ, необхідно зібрати понад $31 мільярд.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp