Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Кремлі «не чули» погроз Путіна Порошенкові, про які розповів Олланд

31 серпня 2018 р., 16:01

За словами речника президента РФ, «в Україні йде громадянська війна»

Речник президента Росії Владіміра Путіна Дмитро Пєсков заявив, що не чув під час переговорів щодо Мінських угод 12 лютого 2015 року погроз Путіна президентові України Петрові Порошенкові.

«Ні, я практично був на всіх переговорах, я не чув такої фрази», - заявив Пєсков у відповідь на питання, чи говорив під час переговорів Путін на адресу Порошенка «я вас розчавлю».

«Щодо заяв Олланда, оскільки я не читав і не знаю контексту, не можу ніяк судити, що він мав на увазі. Тут мені важко говорити», - заявив Пєсков.

«Ви знаєте, що Путін займає досить жорстку, однозначну позицію в плані підтримки російського населення там, де воно може піддаватися ворожим діям, що часто межують з геноцидом, з нападками ультранаціоналістів тощо. Це послідовна політика президента Росії», - сказав він.

«Він підтримує росіян у будь-якій точці світу і не раз про це говорив», - додав Пєсков.

За словами Пєскова, «в Україні йде громадянська війна, вона триває, незважаючи на крихке перемир'я, і це очевидний факт, навряд чи це можна заперечувати».

Нагадаємо, у Франції вийшли мемуари екс-президента Франції Франсуа Олланда «Уроки влади», де він згадує, як узгоджувалися Мінські угоди. Він розповів, що під час переговорів у 2015 році Порошенко з Путіним "постійно підвищували голос один на одного". Російський президент так рознервувався, що став погрожувати остаточно розчавити військо свого візаві. Це виказало, що російські війська на Сході України є.

"Путін спохопився та взяв себе в руки", - додав Олланд.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp