Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Білому домі заявили, що Трамп не відмовився від планів зустрітися з Путіним

17 квітня 2018 р., 10:40

Зазначається, що подальші двосторонні контакти будуть залежати від дій РФ

Прес-секретар Білого дому Сара Сандерс під час брифінгу заявила, що президент Сполучених Штатів Амеирики Дональд Трамп як і раніше хоче провести зустріч з президентом Росії Владіміром Путіним. Про це йдеться на сайті відомтва.

"Президент все ще хотів би провести зустріч з ним. Повторюся, він вважає, що для всього світу краще, якщо у них будуть хороші відносини", - зауважила вона.

За її словами, подальші двосторонні контакти будуть залежати від дій РФ.

"Ми сподіваємося, що вони (влада РФ, - Ред.) змінять свою поведінку", - додала вона.

Нагадаємо, газета The Washington Post з посиланням на джерела в американській адміністрації повідомила, що президент США Дональд Трамп розлютився на своїх радників, коли з'ясувалося, що європейські країни видворили набагато менше російських дипломатів, ніж Вашингтон. За даними видання, радники запевненняли главу Білого дому, що США видворять стільки ж російських дипломатів, як і європейські союзники. Однак наступного дня, коли було публічно оголошено про висилку з США 60 російських дипломатів.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp