Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Путін вирішив долю транзиту українських товарів через РФ

2 липня 2018 р., 17:23

Президент Росії Володимир Путін прийняв важливе рішення щодо України

Президент Росії Володимир Путін продовжив дію указу забезпечення економічної безпеки та національних інтересів при транзиті українських товарів через територію Росії в Казахстан і Киргизстан.

Про це повідомляє НАРОДНА ПРАВДА.

Документ був дійсний до 30 червня 2018 року, але внесеними поправками термін дії був змінений на 1 січня 2019 року.

Документ свідчить, що перевезення товарів з України транзитом через РФ може вестися тільки з території Білорусі. І лише за умови застосування до вантажних приміщень (відсіків) транспортних засобів та залізничного рухомого складу, приміщень, ємностей та інших місць, в яких знаходяться або можуть знаходитися товари, засобів ідентифікації (пломб), у тому числі функціонують на основі технології ГЛОНАСС, а також при наявності у водіїв облікових талонів.Накладення і зняття пломб повинно відбуватися при в’їзді в Росію та при виїзді з неї в стаціонарних або пересувних контрольних пунктах і КПП, розташованих на залізничних станціях.

При в’їзді на територію Російської Федерації з Білорусі водії повинні отримати реєстраційні талони в пунктах, а при виїзді здати.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp