Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Чопським прикордонникам дали хабара

18 серпня 2016 р., 19:08

Щоб пропустили поза чергою

Жінка так поспішала, що зважилась на злочин.

Сьогодні близько 16:00 було зафіксовано спробу дачі хабара прикордонникам Чопського загону. Грошову винагороду у розмірі 300 гривень пропонувала громадянка України у міжнародному автомобільному пункті пропуску «Тиса». В такий спосіб жінка намагались вирішити питання щодо позачергового проїзду до суміжної держави.

З метою прийняття правового рішення, щодо можливих ознак злочину передбаченого ч.1 статтею 369 ККУ "Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі", про даний факт було повідомлено працівників Національної поліції, - повідомляє прес-служба Чопського прикордонного загону.

Керівництво Чопського прикордонного загону в черговий раз звертається до усіх учасників руху не порушувати чинного законодавства України та не намагатися втягнути у протиправну діяльність співробітників Державної прикордонної служби, пропонуючи хабарі за прийняття неправомірних рішень.









Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp