Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Липові" документи до пункту призначення не доїхали

7 листопада 2014 р., 19:00

Порушника зупинили прикордонники

Водій, громадянка України в’їжджаючи в пункт пропуску «Тиса» на мікроавтобусі марки «Фіат-Дукато» на транзитному номерному знаку Австрії подала на контроль документи для проходження державного кордону. Однак, у прикордонників виникли сумніви щодо намірів водія і автомобіль було скеровано в бокс для проведення спільного поглибленого огляду. 

Як наслідок, у вищевказаному автомобілі, під переднім сидінням пасажира було виявлено папку, в якій знаходились документи, а саме: договір купівлі-продажу, в якому зазначено іншого продавця та покупця. Таким чином, громадянка України вчинила дії спрямовані на переміщення через митний кордон України з приховуванням від контрольних органів вантажного автомобіля, шляхом подання документів, що містять неправдиві відомості, тобто своїми діями вчинила правопорушення передбачено ст. 483 МК України. Складено протокол. Відповідно до ст. 511 МК України, мікроавтобус марки «Фіат» 2011 року випуску, вилучено та оцінено на суму у понад сто сімдесят тисяч гривень.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp