Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Схід і Захід об’єднала тячівська сцена

9 жовтня 2014 р., 21:30

Вистава також стане ланкою допомоги для армії

Днями, в рамках благодійного туру «Схід і Захід разом», на Тячівщину завітали актори Дніпропетровського академічного українського музично-драматичного театру ім.Т.Шевченка. Гастрольний тур театралів Західною Україною триває вже декілька тижнів і має на меті, окрім ознайомчої, ще й благодійну мету. Адже певна сума коштів, виручених від продажу квитків, буде спрямована на потреби української армії.

8 жовтня театрали презентували свої вистави у приміщенні Тячівського районного Будинку культури. Гості запропонували до уваги глядачів різного віку три вистави: для найменших – інсценізацію казки «Коза-дереза», для школярів старшого віку – виставу «Заради любові» та для старшого покоління – «Кайдашеву сім’ю».

По завершенню вистави начальник відділу культури райдержадміністрації Василь Гудак поякував дніпропетровцям за приємний візит та чудове театральне дійство.

Варто зауважити, що мшкнці Тячівщини активно долучились до мистецького заходу, зал був повністю заповнений глядачами, серед яких - велика кількість учнівської молоді. Багатьом з нетерпінням хотілось порівняти добре відомі шкільні твори із сучасними постановками. Глядачі чудово сприйняли класичні твори української літератури та залишились задоволеними від відвідин театрального дійства.



Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp