Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На вихідних дитяча група аматорського театру покаже в Ужгороді нетипову "Попелюшку"

26 грудня 2020 р., 14:38

Вистава «Попелюшка» у постановці аматорської театральної студії «Provocator», яку охочі зможуть переглянути у суботу та неділю, заснована на однойменній казці Шарля Перро.

Проте "Попелюшка" по-ужгородськи відрізняється більш сучасною адаптацією. За словами режисера та ідейного натхненника Любомира Геляса, змінам піддався не тільки звичні нам сюжет та діалоги, але й образи.

"На відміну від оригіналу, персонажі є менш гротескними. До прикладу мачуха, Ізольда та Брунгільда не такі «потворні», а навпаки – симпатичні «сучасні леді», які, однак, не відрізняються інтелектом та іншими благородними чеснотами", – прокоментував Любомир Геляс.

Вистава орієнтована на дитячу та юнацьку аудиторію. Проте, схвальні відгуки від дорослих, що були на передпрем’єрному показі, змушують переглянути цільову аудиторію і додати до неї дорослих.

Актори у виставі – вихованці студії «Provocator», які здобувають акторські знання та навички вже другий рік. Ця вистава є практичною частиною їхнього навчання, а для більшості – першими вагомими кроками в акторській професії.

Для тих, хто хоче поринути у відому з дитинства історію на новий лад та прожити її разом з героями, відчинені двері Обласного будинку культури профспілок (м.Ужгород, вул.Руська, 3) 26 грудня о 18:00, а 27 грудня о 12:00. Вартість квитка 100 грн.Агентство комунікацій ПАЗЛ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp