Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

За незалежність своєї держави треба боротися, її ніхто не дарує (ФОТО)

23 серпня 2014 р., 15:24

Такі слова сьогодні лунали на площі Народній в Ужгороді під час урочистостей з нагоди державного свята.

Закарпатці та військові продемонстрували свою громадянську позицію

23 серпня, в день, коли в країні святкують День Державного Прапора та 23-ї річниці Незалежності України, на площі Народній в обласному центрі, мешканці Закарпаття в черговий раз продемонстрували свою громадянську позицію щодо згуртованості всього українського народу в справі захисту суверенітету та територіальної цілісності нашої держави, підкресливши єдність армії та суспільства.

У святковому дійстві взяли участь особовий склад обласного та Ужгородського військового комісаріатів, військовослужбовці Ужгородського гарнізону, батальйону територіальної оборони, військової служби правопорядку, прикордонники, співробітники органів внутрішніх справ, Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Закарпатській області, громадськість міста, представники влади, місцевого самоврядування та духовенства.

Під супровід духового оркестру силовики пройшли урочистим маршем перед присутніми.

{g}

Під звучання Державного гімну України віддали честь при урочистому піднятті Державного Прапора представники влади - голова обласної ради Іван Балога, перший заступник голова ОДА Андрій Сербайло та в.о. Ужгородського міського голови Віктор Щадей.

Саме в цей день, за мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності було проведено нагородження рідних та близьких загиблих військовослужбовців - Сергія Мартина та Олександра Попадинця орденом «За мужність» IIIступеня посмертно.

Перед присутніми з палкою промовою виступив заступник військового комісара Закарпатського ОВК, який брав участь в АТО у складі 51 окремої механізованої бригади підполковник Петро Марко, який відзначив:

«За незалежність своєї держави треба боротися, її ніхто не дарує. Воїни України щодня під жовто-блакитними знаменами ідуть у бій на сході України, кладуть життя, душу і тіло задля мирного неба над рідною землею. Ми переможемо, бо з нами Бог».

Завершились урочисті заходи покладенням квітів присутніми до підніжжя Кобзаря, під супровід Закарпатського народного хору.




Прес-група Закарпатського ОВК

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp