Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Сільське господарство рятує економіку України

19 серпня 2014 р., 22:01

За словами Яценюка, ця галузь демонструє зростання.

Цьогорічний урожай зернових в Україні становитиме близько 55 млн тонн. Такий прогноз сьогодні під час робочого візиту на Черкащину озвучив прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, передає УНІАН. Водночас глава уряду нарікав, що аграрії вже втратили 15 відсотків урожаю. "Коли всі бачать, що російські танки, російська артилерія стріляє, російська агентура лазить по Донецьку і Луганську, ми втратили через них 15% валового збору врожаю. Персональна подяка Путіну - він особисто це зробив зі своїми бандитами", - сказав Яценюк, якого цитує прес-служба Кабміну.

 Яценюк також назвав сільське господарство єдиною галуззю в Україні, яка нині демонструє зростання. "Єдина галузь, яка сьогодні демонструє зростання, – сільське господарство. Наполягав і наполягаю, що зараз у нас є дві точки росту в української економіки. Перша – це сільське господарство. Друга – це енергетика. Наше завдання – зробити все для того, щоб Україна повернула вплив на світовому продовольчому ринку. Всі можливості є. У когось є нафта, у когось є газ. У нас є земля і можливість нагодувати Україну і годувати значну кількість країн, які повинні валютою платити Україні за те, що ми продаємо сільськогосподарську продукцію", - написав прем'єр на своїй сторінці у Facebook.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp