Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Попит на "муніципальну няню" за місяць зріс у 10 разів

16 квітня 2019 р., 16:37

У квітні майже 400 осіб звернулися за компенсацією в оплаті послуг няні, в той час, як місяцем раніше таких було менше 40.

За місяць кількість бажаючих отримати компенсацію витрат на оплату послуг няні збільшилася в 10 разів, і станом на 10 квітня складала 397 осіб. А на початку березня таких було всього 39. Про це у вівторок, 16 квітня, повідомляють Українські Новини з посиланням на інформацію Міністерства соціальної політики."Станом на 1 квітня 2019 року в структурні підрозділи з питань соціального захисту районних, районних у місті Києві держадміністрацій, виконавчих органів міських рад, рад об'єднаних територіальних громад подали заяви та відповідні документи 397 осіб", - сказано в ньому.У документі не уточнюється, чи була вже виплачена будь-кому така компенсація.Відзначається, що для забезпечення своєчасного призначення та виплати компенсацій міністерство доопрацьовує функціонал програмного комплексу АСОПД-СОЦ в плані компенсації вартості послуги "муніципальна няня".

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp