Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ось як треба робити бізнес! Менеджери Кошицького аеропорту вивчили навіть те, де в Європі живуть родичі закарпатців - потенційних клієнтів

25 червня 2015 р., 13:13

Словаки сподіваються, що краяни порахують, де вигода, і літатимуть до Європи з сусіднього Кошице

Як уже повідомляв «Час Закарпаття», сьогодні закарпатським журналістам презентували можливості міжнародного аеропорту в словацькому Кошице, з якого віднедавна здійснюється рейс «Кошице-Ужгород» а також купа дешевих рейсів до європейських міст літаками компанії «Wizz Air».

Нагадаємо, ціни польотів зовсім невисокі -- з Кошице до Лондона переліт коштує 30 євро, до Мілану – від 15 євро, до Шеффілда – від 25 євро… До столиці України з Кошице можна долетіти за 1 годину 10 хвилин, заплативши при цьому 70 євро.

Представники аеропорту сподіваються, що закарпатці стануть їхніми постійними клієнтами. Насамперед тому, що з обласного центру Закарпаття до аеропорта в Кошице – всього-навсього 100 кілометрів, що вдвічі менше, ніж до Будапешта, чи майже в 5 разів ближче, ніж до Львова.

На запитання «Часу Закарпаття» про те, на яку кількість потенційних клієнтів із Закарпаття розраховують словаки, Томаш Янчуш заступник голови правління компанії «Аеропорт Кошице» відповів обтічно. Мовляв, у цифрах казати не береться, але думає, що клієнтів буде немало.

«Знаємо, що закарпатці багато подорожують. І не тільки подорожують, а й мають родини за кордоном, які часто навідують. І головні напрями це якраз Англія, Чехія, Італія. Ми зрозуміли, що закарпатці не мають інформації, що є можливість літати з Кошице до тих країн. Натомість літають зі Львова, куди лише їхати треба 5-6 годин. Так само літають із Будапешта, до якого добиратися вдвічі довше, ніж до Кошице. Чистих цифр кількості потенційних клієнтів назвати не можемо, але знаємо, що зацікавленість є дуже сильна. Ми би були раді, аби можливості аеропорту в Кошице закарпатці могли використати, щоб літати по всьому світу» -- відповів пан Янчуш.

Додамо, що цього року аеропорт у Кошице обслужить 400 тисяч пасажирів, але в майбутньому є можливість обслуговувати від 800 тисяч до мільйона пасажирів щороку.



Час Закарпаття


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp