Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатський обласний театр драми та комедії може стати окрасою Закарпаття

15 березня 2019 р., 13:00

Театр - окраса Закарпаття.

Під час робочої поїздки, сьогодні, 14 березня 2019 року, голова обласної ради Михайло Рівіс мав нагоду побувати у Закарпатському обласному театрі драми та комедії на прем’єрному показі музичної драми Олександра Гавроша «Останнє танго в Хусті». Це перша вистава під керівництвом Василя Снітара у відреставрованому приміщенні театру.
Прем’єра приурочена 80-й річниці Карпатської України. Актори талановито і виразно, створюючи правдиві образи, розповіли про революційний театр вояків-митців, який став передовим загоном наприкінці 30-х років.

По завершенню дійства очільник облради звернувся з вітальним словом до акторів та присутніх глядачів. Наголосив на важливості цієї події у театрі, який пережив свою непросту історію. Подякував усім, хто долучився до реконструкції театру та побажав митцям міцного здоров’я, натхнення, благополуччя, високих творчих здобутків, а виставі – незмінних аншлагів, численних переглядів і вдячних глядачів. Адже цей театр має усі підстави стати окрасою театрального простору Закарпаття.

{g}
Прес-служба облради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp