Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Україну приїдуть експерти МВФ

3 листопада 2018 р., 18:50

Представників МВФ чекають у Києві.

Експерти проведуть консультації щодо проекту бюджету на 2019 рік у контексті попередньої домовленості на рівні місії Фонду.

У період із 4 по 9 листопада команда у складі кількох експертів Міжнародного валютного фонду відвідає Київ для проведення консультацій щодо проекту бюджету на 2019 рік, заявив постійний представник МВФ в Україні Йоста Люнгман.

"За зверненням влади, команда у складі кількох експертів Міжнародного валютного фонду відвідає Київ у період із 4 по 9 листопада для проведення консультацій щодо проекту бюджету на 2019 рік у контексті недавньої домовленості на рівні місії Фонду", - сказав він.

Нагадаємо, що Міжнародний валютний фонд і Україна досягли угоди про нову 14-місячну програму підтримки економічної політики stand-by, яка замінить програму розширеного фінансування, термін якої спливає в березні 2019 року.

Обсяг першого траншу в рамках нової програми співпраці з Міжнародним валютним фондом може становити 1,5-1,9 мільярда доларів.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp