Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Число постраждалих від змій знизилося втричі

14 липня 2020 р., 09:37

Число звернень через зміїні укуси у Львівській області знизилося з 25 до 6, у Запорізькій з 18 до 9, в Житомирській з 16 до 8.

Число звернень за медичною допомогою в Україні у зв'язку з укусами отруйних змій, станом на понеділок, 13 липня, скоротилося до 34 в порівнянні з 103 випадками за той же період 2019 року. Про це повідомив Центр громадського здоров'я Міністерства охорони здоров'я.

Число звернень через зміїні укуси у Львівській області знизилося з 25 до 6, у Запорізькій з 18 до 9, в Житомирській з 16 до 8.Крім того, в Донецькій області зареєстровано п'ять укусів отруйними зміями, в Рівненській, Івано-Франківській, Чернігівській областях та Києві - по два випадки.Змії в Україні активні з квітня по жовтень, найбільше шансів зустріти їх у квітні-травні. Другий пік активності припадає на вересень.Щороку змії кусають десятки людей - переважно через їхню власну необачність і нерозсудливість, підкреслили в Центрі громадського здоров'я.Як повідомлялося, станом на 25 квітня, в результаті укусів змій постраждали п'ятеро українців.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp