Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У День міста Мукачева в «Паланку» запрацювало нове освітлення замку

23 травня 2018 р., 09:25

Проект освітлення замку "Паланок" почали втілювати з минулого року

Урочисте запалення нового освітлення фасаду замку "Паланок" відбулося в День міста Мукачева - 22 травня.

Для зовнішнього освітлення Нижнього двору замку, ровів та під'їздної дороги фахівцями було змонотовано 65 світильників загальною потужністю 9 кВТ. Вся підсвітка буде включатися та виключатися автоматично – тут налаштовано астрономічне реле часу.

Для облаштування архітектурної підсвітки замку підрядною організацію були закуплені світлодіодні світильники і прожектори, виробництва європейської компанії, яка є одним з провідних європейських виробників світлотехнічного обладнання, з багаторічною історією та великим досвідом реалізації проектів архітектурної підсвітки.

Світильники виготовлені з урахуванням всіх місцевих факторів (рельєф, структура і колір стін, розміри та розташування споруд замку "Паланок"). Для цього, спеціалістами фірми виробника разом з спеціалістами проектувальника, були проведені випробування різних типів світильників на місті встановлення, та проведені відповідні розрахунки, завдяки чому вдалося підібрати оптимальні рішення по потужності, світлопередачі і кольору випромінювання світильників.

Архітектурну підсвітку замку "Паланок" здійснено за рахунок коштів спецфонду Мукачівського історичного музею.



Мукачівська міськрада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp