Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Барселоні мітингували за єдність з Іспанією

13 жовтня 2017 р., 08:32

Група радикалів спалила каталонські прапори.

У Барселоні відбулася демонстрація, присвячена Національному дню Іспанії та єдності країни. У заході взяли участь 65 тисяч осіб, повідомляє Associated Press із посиланням на місцеві правоохоронні органи.Люди пройшли вулицями на центральну площу міста з криками Viva Espana! - Слава Іспанії!Не обійшлося без сутичок. Дві невеликі групи людей побилися з демонстрацією профспілкових діячів, кидаючи стільці і пляшки один в одного. Постраждав офіцер поліції, намагаючись розвести демонстрантів.Також невелика група радикалів спалила каталонські прапори.

Як повідомляв Корреспондент.net, 1 жовтня жителі Каталонії проголосували на референдумі про незалежність, який не визнає уряд Іспанії. За незалежність висловилися понад 90% тих, хто проголосував, проте явка ледь перевищила 40%.Напередодні прем'єр-міністр Іспанії Маріано Рахой дав владі Каталонії п'ять днів на те, щоб вона визначилася, "чи була оголошена незалежність".

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp