Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як студенти УжНУ єдність України відстоювали (ВІДЕО)

7 квітня 2014 р., 11:16

Через останні події в Україні ніхто не може залишатися байдужим.

Показати свою єдність у громадянській позиції вирішила й закарпатська молодь, утіливши ідею неподільної України у тематичному флешмобі. 

Дійство під гаслом «Єдина країна» ініціювала Студентська рада УжНУ, Наукове товариство студентів та аспірантів університету, а також УМГО «Єдине студентство» й молодіжне крило партії «Удар» разом з іншими партнерами. Активісти, які брали участь у заході, мали на меті показати єдність Закарпаття у бажанні будувати цілісну країну, що процвітає. Відбувся флешмоб на площі Театральній. Там студенти нашого вишу намалювали кордони України разом із Кримом. Учасники стали вздовж кордонів, тримаючи в руках жовті й блакитні папірці, а в центрі студенти тримали літери, з яких склався вислів «Україна – єдина». Разом молодь згрупувалася у намальованої країни, заспівавши вітчизняний гімн. Організатори також зауважують, що такий флешмоб навряд чи останній, адже після подій в Україні не можемо бути байдужими.  



Ірина Левіна Відео Романа Сов’яка

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp