Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Водію маршрутки, що придавив дитину дверима, все "по цимбалах"

14 травня 2016 р., 10:47

У міськраді вже чекають на офіційну скаргу матері постраждалої дитини

Вчора, 13 травня, в Ужгороді водій маршрутного таксі №3 придавив дверима 8-річну дівчинку. Дитина заскочила на першу сходинку в автобусі і в цей момент водій, без попередження, зачинив двері і рушив. Мама дівчинки ледь змогла витягнути дитину.

"Ситуація у маршрутці сьогодні. Я з двома моїми дівчатами чекаю тройку на пл.Петефі. Вірніше, одна тройка вже стояла повна. Під'іжджає слідуюча. Попередня ще не поїхала. Відповідно, всі пасажири, що не влізли в першу, двинулися в сторону другої, що під'їхала, постояли поки вийдуть люди і хотіли заходити. Ангелінка заскочила на сходинку, в цей момент, без усякого попередження двері зачинилися, придавили її. Я, тримаючи за ручку меньшу донечку, ледви встигла видьорнути старшу з дверей і в цей момент автобус рушив проїхав кілька метрів, щоб стати на місце попереднього, який вже від'їхав" - написала у соцмережі Фейсбук Оксана Стоянова, мама дівчинки.

Після того, як водій зупинився, мама дівчинки підійшла до водія і запитала, чи він бачив, що придавив дверима дитину. Водій факт і не заперечив і зауважив, що "нічого лізти, коли я ще не став на місце, тим більше що: "на шару їздить"".

Не злакала водія і погроза викликати поліцію: "На мої погрози викликати міліцію, позвонити його роботодавцю, він мене висміяв, сказав: "ага, зараз Порошенко до вас прилетить".

Випадок вкрай обурив ужгородців. Про нього вже знають і в мерії, і очікують на скаргу від матері для початку розгляду справи.

зоя 15.05.2016 16:28 IP: 58.30.113.92
да не культурных маршрутчиков за 1 кривое слово надо сразу увольнять,есть полно интелегентных людей для этой профессии!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp