Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві п’яний водій керував маршрутним таксі

13 серпня 2015 р., 16:53

Та й транспорт на ходу ледь не розвалювався

До кінця серпня міліція проводить цільові заходи під умовною назвою «Небезпечний вантаж». Правоохоронці посилюють контроль за транспортними засобами, що здійснюють перевезення небезпечних вантажів, задля забезпечення безпеки дорожнього руху, профілактики ДТП, а також виявлення порушень ПДР.

Учора працівники ДАІ проводили рейд у Мукачеві, Мукачівському та Берегівському районах. Під час відпрацювання виявлено 6 порушень ПДР.

У Мукачеві, на Берегівській об′їзній, в поле зору правоохоронців потрапив водій «Газелі», котрий перевозив пасажирів на несправному автомобілі. Та ще й перебував у стані алкогольного сп'яніння! На водія було складено два адміністративні протоколи, повідомили в УДАІ УМВС України в Закарпатській області.

Шановні водії! Державтоінспекція звертається до кожного водія. Чи то перевізника небезпечного вантажу, автоперевізника чи просто водія власного автотранспорту. Від вашої відповідальності, пильності та дотримання Правил дорожнього руху залежить здоров'я та життя людей і вас самих. Будьте відповідальними!





Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp