Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатських дітей запрошують до участі у конкурсі

24 жовтня 2015 р., 11:51

Зобразіть права людини і поділіться своїм баченням

Запрошуємо всіх школярів 6 - 18 років до участі у Конкурсі робіт та фотографій «Права людини в Ужгороді очима дітей» у рамках ХІІ міжнародного фестивалю документального кіно про права людей Docudays ua. На переможців чекають чудові призи.

Учасником стає кожен учень, який подасть до 30 жовтня індивідуально підготовлені твори, есе, малюнки, вірші, оповідання тощо (конкурсні роботи) та фотографії (в електронному варіанті хорошої якості, розширення 500 dpi) пов’язані з проблемами прав людини.

Конкурсні роботи разом з заявкою (із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові конкурсанта, дати народження, контактного телефону, повної назви навчального закладу, назви конкурсної роботи, прізвища, ім’я та по батькові керівника) на паперових та змінних електронних носіях просимо надсилати у методичний кабінет управління освіти та на електронну адресу: osvita@osvita-uzhgorod.gov.ua.

Фотографії разом із заявкою (із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові конкурсанта, дати народження, контактного телефону, повної назви навчального закладу, назви конкурсної роботи, прізвища, ім’я та по батькові керівника) просимо надсилати до 30 жовтня 2015 року на змінних електронних носіях у методичний кабінет управління освіти та на електронну адресу: osvita@osvita-uzhgorod.gov.ua.

Всі конкурсні роботи, будуть представлені під час закриття фестивалю документального кіно - Docudays UА 05 листопада.

Найкращі роботи будуть відзначені грамотами та призами. Учнівське самоврядування м. Ужгорода

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp