Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські даівці взяли шефство над Будинком дитини у Сваляві (ФОТО)

3 квітня 2015 р., 17:24

У Свалявському обласному Будинку дитини виховується більше 100 дітей, від народження до 3-х років. Тож будь-яка допомога вітається

Днями заступник начальника УДАІ Закарпаття підполковник міліції Михайло Місарош, начальник ВДАІ з обслуговування Свалявського та Воловецького районів капітан Сергій Стежковий та інспектор з профілактичної роботи УДАІ області Лідія Мацецка відвідали обласний Будинок дитини м.Свалява.

{g}

Приїхали стражі доріг до дітей з батьківською любов’ю, щирістю, відданістю та з подарунками. Привезли малюкам різні дитячі молочні каші, підгузники тощо.

Зустрічав гостей головний лікар дитбудинку Володимир Бейреш.Нині в Свалявському обласному Будинку дитини виховується більше 100 дітей, від народження до 3-х років. Із лютого 2013 року там діє відділення медико-соціальної реабілітації для дітей-сиріт, дітей із сімей, що опинилися в складних життєвих обставинах, та дітей із малозабезпечених сімей.

— Сьогодні я вперше приїхав в обласний Будинок дитини. Коли маленький хлопчик Михайлик підійшов до мене з усмішкою, і я його взяв на руки, то моє серце перейнялося болем за його майбутнє. Такі діти, позбавлені батьківської турботи, материнського тепла, потребують великої уваги, піклування, а головне − любові. Ми не маємо права стояти осторонь і бути байдужими до їхньої сирітської долі. Ми повинні їм допомагати і турбуватися про них, - говорить Михайло Місарош.

Головний лікар Володимир Бейреш та працівники дитбудинку висловлюють вдячність начальнику УДАІ Закарпаття полковнику міліції Михайлу Бойчуку за допомогу й батьківську турботу про діток.



УДАІ УМВС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp