Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Наступного тижня Закарпаття отримає "швидкі", обладнані високоякісною медтехнікою

28 березня 2014 р., 16:56

Та не тільки наш край, а й всі регіони України. Про це повідомила начальник Управління державних цільових програм та державних закупівель МОЗ України Галина Довганчин

Під час прес-туру журналісти переконалися, як і в якій кількості та комплектації один із переможців тендеру МОЗ України постачає виготовлені автомобілі державі. За словами директора НВО «Практика» Юлії Борисової, в результаті перемоги на державних торгах компанія отримала замовлення на постачання 1 159 карет «швидкої» на базі «Peugeot Boxer», з яких 103 автомобілі типу А, 913 – типу В та 143 реанімобілі. 

«Виготовлені нами машини обладнані високоякісною медичною технікою кращих світових виробників Німеччини, Іспанії, Італії, США, Японії та інших країн. Ми впевнені, що вони довго служитимуть нашим лікарям та пацієнтам і гордимося тим, що наші «швидкі» щодня рятуватимуть в дорозі сотні людських життів» - констатувала Юлія Борисова. 

Як повідомила журналістам начальник Управління державних цільових програм та державних закупівель МОЗ України Галина Довганчин до 30 березня 2014 року будуть поставлені всі 1 412 «швидких» на суму 913 417 500 гривень. А вже наступного тижня авто буде розподілено по регіонах», - сказала Галина Довганчин. 

Її підтримав заступник директора ДП «Політехмед», уповноваженого МОЗ України підприємства з приймання автомобілів, Микола Лєбєдєв, додавши, що зразки всіх автомобілів якісні і пройшли незалежну експертизу. Щоденно фахівці підприємства оглядають близько 100 швидких від різних постачальників. 

Начальник відділу екстреної медичної допомоги та медицини катастроф МОЗ України Михайло Стрельников повідомив представникам ЗМІ, що за нормативами забезпечення «швидкими» в Україні має працювати 4 500 «швидких», на сьогодні в автопарку екстреної медичної допомоги експлуатується 4 420 автомобілів. 
Прес-служба Міністерства охорони здоров’я

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp