Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

День Гідності та Свободи в Ужгороді (ФОТОРЕПОРТАЖ)

21 листопада 2014 р., 15:07

Заходи на площі відбуватимуться до ранку

День Гідності та Свободи в Ужгороді розпочали з віча. Виконали Гімн України та вшанували хвилиною мовчання полеглих співвітчизників.

Голова ЗОО ВУТ «Просвіта» ім. Т. Шевченка Володимир Піпаш виступив із промовою, де проаналізував здобутки нашої країни після подій на Майдані. Пригадав і символічне випускання голубів, яким таки вдалося відбитися від хижих нападників. Саме тому на площі Театральній випустили білих птахів, що символізують мир.

Відзначення Революції гідності супроводжується виступами вихованців мистецьких навчальних закладів області.

На Театральній відбувається і благодійна акція «Творча Молодь Закарпаття – захисникам Вітчизни». Студенти Ужгородського коледжу прикладного мистецтва, Закарпатського художнього інституту ім. А.Ерделі представили свої роботи, всі охочі ужгородці можуть придбати ці твори. Зібрані кошти підуть на підтримку вояків АТО.

{g}

Володимир Піпаш наголосив, що якби не старання волонтерів – ворожі війська вже могли б перевалити за Київ.

Ці заходи триватимуть до 15-ї години, потім розпочнеться відзначення першої річниці «Революції Гідності» (Євромайдану) та вшанування пам’яті загиблих під час цих подій, а з 17 години до ранку триватиме «Ніч на Майдані: Рік надії».

7dniv.info


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp