Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Іршавські міліціонери боролись і стріляли (ФОТО)

1 жовтня 2014 р., 10:54

Загалом з виконанням даних вправ співробітники міліції впоралися задовільно.

Фізичну підготовку особового складу Іршавського райвідділу та вміння стріляти з вогнепальної зброї перевіряла спеціально створена комісія, до якої увійшли найбільш досвідчені працівники райвідділу. 

З самого ранку особовий склад райвідділу був зібраний у спортзалі, де працівники міліції здавали заліки по спеціальній фізичні підготовці, а саме продемонстрували навики володіння прийомами рукопашного бою. Після цього було проведено перевірку рівня знань з вогневої підготовки. 


Перед початком начальник сектору кадрового забезпечення майор міліції Василь Худа провів інструктаж із заходів безпеки при поводженні з табельною вогнепальною зброєю та перевірив знання працівників міліції, у яких випадках вони мають право застосувати вогнепальну зброю. А на стрільбищі кожен працівник міліції мав можливість показати свої навики та уміння користуватися зброєю. Такі навчання сприяють підвищенню професійної майстерності працівників міліції. 

Крім цього, у райвідділу створено групу захоплення, до складу якої входять найбільш досвідчені та фізично підготовлені працівники міліції. В основному це працівники карного розшуку, які відпрацьовували ряд спеціальних вправ. 

 
Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp