Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Влада Мукачева вимагає знизити тарифи на газ та електроенергію

14 січня 2021 р., 09:30

Звернення Мукачівського міського голови та депутатів Мукачівської міської ради до Кабінету Міністрів України.


Вимагаємо від влади негайно відреагувати на акції протесту проти підвищення комунальних тарифів і терміново вжити заходів зі зменшення цін на електроенергію, природний газ та транспортування природного газу для побутових споживачів.

Вважаємо, що різке зростання тарифів, що відбулось з початком нового року, не має справедливого економічного обґрунтування та погіршує і без того незадовільне матеріальне становище більшості громадян країни.

Фактично, замість того, щоб підтримати людей під час епідемії коронавірусу, постійних карантинних обмежень, які й так спричинили значні економічні втрати для більшості родин, уряд дозволив приватним компаніям наживатись на людях та отримувати надприбутки.

Крім того, складається враження, що через підняття цін на газ та електроенергію, уряд хоче розв'язати власні проблеми, пов’язані з наповненням бюджету та неефективною економічною політикою.

Водночас сьогодні вже очевидно, що нові комунальні тарифи стали непосильним тягарем для більшості населення та призведуть до посилення масових протестів і зростання соціальної напруги в суспільстві.

Саме тому, закликаємо уряд припинити таку антисоціальну політику та негайно прийняти рішення про зменшення тарифів для населення.

Міський голова А.Балога, секретар міської ради Я.Чубирко, депутати Мукачівської міської ради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp