Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Палестина випустила по Ізраїлю чотири ракети

15 січня 2020 р., 17:17

Половину ракет перехопила ізраїльська система протиповітряної оборони Залізний купол.Ізраїль в середу, 15 січня, піддався ракетному обстрілу з території сектора Газа.

Всього було випущено чотири ракети, дві з них були перехоплені. Про це повідомляє ТАСС з посиланням на прес-службу Армії оборони Ізраїлю."Після спрацьовування сирен оповіщення про ракетний обстріл на півдні Ізраїлю повідомляємо, що чотири ракети були запущені з сектора Газа по ізраїльській території, дві з них були перехоплені системою ППО "Залізний купол", - йдеться в заяві військових.Також наголошується, що раніше в середу "в кибуцах Нахаль-Оз, Саад і Кфар-Аза (розташовані в сусідньому з сектором Газа районі на півдні Ізраїлю, - ред.) спрацювали сирени повітряної тривоги".Відзначається, що цей обстріл ізраїльської території став першим у 2020 році. Попереднього разу палестинські радикали з сектора Газа запустили ракету по Ізраїлю 25 грудня 2019 року, вона була перехоплена ізраїльською системою ППО. У відповідьІзраїль завдав удару по сектору Газа.В цей час прем'єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньяху виступав на передвиборчому мітингу. Політику довелося піти зі сцени і евакуюватися в бомбосховищі разом зі своїми прихильниками.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp