Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті змагалися ветерани (ФОТО)

25 листопада 2019 р., 12:30

Попри все - до перемоги

В Ужгородському спорткомплексі "Юність" відбулася XXV -а спартакіада ветеранів фізичної культури і спорту Закарпаття за участі команд з міст і районів області. У її проведенні організаторам допоміг Закарпатський обласний центр фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх".

На урочистому відкритті спартакіади її учасників та численних уболівальників привітали начальник управління молоді та спорту Закарпатської облдержадміністрації Віталій Ерфан, в.о. голови обласної Асоціації ветеранів фізичної культури і спорту Анатолій Плеханов, заступник голови облпрофради Василь Захарець, головний суддя спартакіади Петро Милян. Прапор спартакіади під звуки Гімну України підняли відомі ветерани спорту нашого краю Людмила Білик, Владислав Кушнірчук та Володимир Рижонков.

У змаганнях з волейболу, міні-футболу та настільного тенісу перемогла команда міста Ужгорода. В шахах і шашках перше місце завоювали спортсмени Рахівського району, в легкій атлетиці - Виноградівського району.

За підсумками усіх видів спартакіади перше загальнокомандне місце завоювала збірна команда ветеранів спорту міста Ужгорода ( тренер-представник Петро Милян). На другому місці - спортсмени Виноградівського району, на третьому - Ужгородського району. До шістки кращих команд також увійшли спортсмени Рахівського, Хустського і Перечинського районів.

Призери в загальнокомандному заліку, окремих видах спорту та індивідуальній першості нагороджені кубками, медалями та дипломами організаторів спартакіади.

На фото:
- організатори спартакіади ветеранів фізичної культури і спорту;



- турнір з настільного тенісу;



- за шашковою дошкою;



- на п’єдесталі пошани;



- переможці та призери спартакіади ветеранів фізичної культури і спорту.


Фото автора


Сергій Баранчиков,



завідувач відділу організаційно-



гуманітарної роботи



Закарпатської облпрофради



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp