Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді відкрили першу бочку вина (ФОТО)

16 листопада 2019 р., 14:00

Традиційною урочистою ходою учасники дійства пройшли від площі Шандора Петефі до перехрестя вулиць Корзо та Августина Волошина.

Бочку закарпатського божоле несли лицарі в обладунках, що додало святу особливої атмосфери. Представили глядачам і середньовічний танець із вогнем.

{g}

Ужгородський міський голова Богдан Андріїв привітав мешканців і гостей міста на фестивалі, розповів про історію святкування та особливості цьогорічної програми “Закарпатського Божоле”. Також Богдан Євстафійович запросив цими вихідними на ярмарок і концертну програму, до якої долучаться відомі гурти краю: “Рокаш”, “Анця”, “Вандор”.

Із вітальним словом виступив також головний організатор фестивалю, голова Спілки приватних виноградарів та виноробів Закарпаття Олександр Ковач і передав право відкрити першу бочку молодого вина міському голові Ужгорода Богдану Андріїву. Далі всі охочі мали змогу скуштувати закарпатське божоле.

Нагадуємо, у суботу та неділю на вулиці Ференца Ракоці та в підвалах історико-культурного центру “Совине гніздо” із 10 години ранку триватиме святковий ярмарок, а ввечері – концерти за участю закарпатських зірок.


Ужгородська міська рада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp