Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті досі триває боротьба з незаконною забудовою

28 жовтня 2019 р., 08:50

Мукачівці прдовжують виборювати "своє місце під сонцем"

Днями “Трибуна” інформувала, що громадськість Мукачева б’є на сполох через незаконне будівництво в історичному центрі міста по вул.Грушевського, 18.

Людмила Черватюк продовжує відстоювати справедливість у цьому важливому питанні:

Надавати різні дозволи на незаконні багатоповерхові та багатоквартирні будівництва на 8 сотках землі в історичному центрі історичного міста Мукачева депутати місцеві можуть, а перевірити хоча б відстані від парканів чи на місці оглянути будівельний майданчик - НІ?

Перетрудились іуди!!!

Потерпілі мешканці сусідніх із цією незаконною забудовою в центрі міста Мукачева по вул.Грушевського, 18 повинні ще й терпіти протягом всього періоду будівництва і чадний газ від техніки та знищені паркани!!!

Всіх причетних до цього незаконного будівництва і тих, хто за своїми посадовими інструкціями, повинен був заборонити його ,за їх злочинну бездіяльність, треба зігнати на оцей будівельний майданчик, зачинити ворота, і знущатись над ними так, як вони знущаються над людьми в своїх законних приватних домівках, що належать їм по праву десятки років!


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp