Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

«Відкриті долоні»: Ужгородські байкери подарували незабутні емоції містянам з особливими потребами (ФОТО)

10 серпня 2019 р., 19:00

Для декого з учасників заходу, той літній день став здійсненням мрій.

Жити сповна. Без обмежень та перешкод. Жити вільно і яскраво. Цього, мабуть, прагне кожен. Ужгородці з особливими потребами не виняток. Вони живуть, відчувають, мріють і діють. Кожен робить це так, як може, але завжди – щиро, наполегливо та віддано.

{g}

І найкращим подарунком для тих, хто має обмежені фізичні можливості, може стати свято, яке допоможуть організувати справжні друзі, котрі мають великі серця та відкриті долоні.

Цього літа мрії особливих ужгородців взялися здійснювати місцеві байкери.
Екстримали на «залізних конях» подарували всім присутнім незабутнє дійство, яке відбулося у Боздоському парку Ужгорода.

Протягом кількох годин байкери розповідали про свої подорожі на мотоциклах, про те, як ремонтують і вдосконалюють свій транспорт і про те, як всеохоплююче люблять свою справу. Учасники заходу також весело спілкувалися одне з одним та ласували різноманітними смаколиками.

Потім байкери катали друзів з особливими потребами на своїх «конях». Ця частина дійства і стала, мабуть, найемоційнішою. Важко пояснити, що відчуваєш, коли мчиш на зустріч вітру, а навколо чарівні пейзажі і невимовна свобода, котру дарує Помірна, але така бажана швидкість…

Дехто з учасників гучно радів такій подорожі, у декого по-справжньому перехопило подих від неймовірності вражень, а хтось навіть плакав від щастя! Цей день однозначно залишив незгасимий слід у серцях учасників і кожен повернувся додому з вірою, що зустрічі з друзями-байкерами стануть гарною щорічною традицією.

Вікторія Лисюк, «Час Закарпаття»






Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp