Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Школярі пішли поліцію (ФОТО)

6 червня 2019 р., 15:15

Юні закарпатці з пришкільного літнього табору Ужгородської ЗОШ № 11 завітали на екскурсію до Головного управління Національної поліції в Закарпатській області.

У рамках загальнодержавних профілактичних заходів під умовною назвою «Безпечне літо» школярам розповіли про роботу правоохоронців та влаштували екскурсію відомчим музеєм.

Сьогодні, 6 червня, у Головному управлінні Національної поліції в Закарпатській області відбулася екскурсія для учнів Ужгородської лінгвістичної гімназії. Хлопці та дівчата побували на екскурсії у відомчому музеї. Начальник ювенальної превенції Андрій Курта показав гостям облаштований у музеї куток АТО, а також різноманітні експонати, які збереглися з перших років роботи правоохоронних органів на Закарпатті.

Крім того, правоохоронці провели дітей до чергової частини та ситуаційного центру, де школярі мали змогу поспостерігати, як приймаються дзвінки на лінію «102», який алгоритм роботи при цьому використовують поліцейські.

Також, діти завітали до Кінологічного центру Головного управління Національної поліції у Закарпатській області, де школярі мали змогу поспостерігати, як тренуються поліцейські собаки.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp