Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Берегові б’ються за басейни

22 серпня 2014 р., 08:23

Ця тема вкотре порушилася на вчорашніх зборах.

21 серпня о 16.00 у приміщенні їдальні УСБ «Закарпаття» відбулися колективні збори.

На зібранні, де був присутній і голова ВФСТ «Колос» Олександр Мендусь, здивовані та обурені працівники спортбази у присутності преси хотіли почути пояснення з приводу відхилення Президією «Колоса» кандидатури на посаду гендиректора Олени Вітрук. Адже, як говорять самі робітники УСБ «Закарпаття», за той короткий час, що пані Олена перебуває на посаді керівника спортбази вдалося не тільки виплатити заборговану за 2012 рікпопередніми власниками заробітну платню, а й ввести у дію пільги для берегівчан, інвалідів, ветеранів. Також проведено ремонти у спортивних залах, готелі, відкрито достойну роздягальню з шафами для відвідувачів купалень.

На території спортбази постійно проводилися змагання з різних видів спорту. Окрім того трудівники підготували звернення до в.о. голови центральної ради ВФСТ «Колос» АПК України Григорія Савчука. В ньому йдеться про прохання затвердити Олену Вітрук на посаді генерального директора. Під зверненням підписалися 56 членів колективу. Однак, це звернення у присутності Олени Вітрук під час засідання Президії зачитано так і не було. «Чому у Києві не зважають на наші звернення? Ми що, не люди? Ми тут живемо і працюємо, тому знаємо ситуацію насправді», — обурювалися члени колективу, адже саме вони та громада Берегова відстояли спортбазу під час зазіхань минулих власників. Олександр Мендусь намагався представити працівникам нового т.в.о гендиректора УСБ «Закарпаття» Миколу Тимчака, очільника закарпатського «Колоса». Він, за словами голови ВФСТ «Колос», мав би працювати на посаді керівника до кінця жовтня. Однак колектив сумнівається у чесності цього призначення, атому віднісся глибокою з недовірою до рішення Президії «Колосу». Адже підставою до звільнення із посади Олени Вітрук стало знайдене перевірочною комісією незрозуміле порушення. Натомість пані Олені запропонували посаду комерційного директора.

Тому члени колективу запевнили, що у разі безпідставного відхилення кандидатури Олени Вітрук на посаду гендиректора, вони розпочнуть страйк. На цьому збори і закінчилися.

beregszasz.com.ua


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp