Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Малим закарпатцям розповіли про правила дорожнього руху (ФОТО)

26 лютого 2014 р., 15:44

Нещодавно інспектор ВДАІ Іршавського райвідділу міліції майор Михайло Пушкаш разом з головним спеціалістом служби у справах дітей Іршавської РДА Наталією Петканич провели профілактичну бесіду з учнями Брідської ЗОШ1-3 ступенів

Дітям нагадали правила дорожнього руху і розповіли про загрозливі ситуації, які трапляються між водіями та пішоходами.
 
Майор Михайло Пушкаш нагадав про необхідність дотримання правил переходу вулиць та доріг, наслідки неуважності на дорозі. Інспектор ДАІ згадав про дорожньо-транспортну пригоду в селі Брід, де потерпіло 9 підлітків. На даний час ця справа знаходиться на розгляді в суді. З цього приводу було багато запитань школярів до працівника Державтоінспекції, особливо стосовно самого водія, який перебував у нетверезому стані й скоїв ДТП.
  
Далі бесіду продовжила Наталія Петканич, яка розповіла про шкідливі звички підлітків та їхні наслідки на молодий організм, про кримінальну та адміністративну відповідальність за споювання та продаж неповнолітнім алкогольних та тютюнових виробів.
 
На закінчення бесіди директор Брідської ЗОШ 1-3 ступенів Наталія Галінська та заступник директора з виховної роботи Віта Яцура від імені школярів подякували запрошеним за роз′яснювальну бесіду. Такі заходи за участю співробітників ДАІ відіграють велику роль, так як дають змогу сформувати у школярів навики безпечної поведінки на дорозі з дитинства, і в подальшому вони будуть добре розуміти, до яких наслідків може призвести порушення Правил дорожнього руху.

Віта Горзов Іршавський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp