Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатців попереджали про важливе

28 лютого 2019 р., 17:15

Сьогодні, в останній день зими

28 лютого співробітники Перечинського сектора Управління ДСНС України у Закарпатській області спільно із представниками газової та соціальної служби нагадали мешканцям мікрорайону Поташня, що в м. Перечин, правила пожежної безпеки в побуті.

Місцеві мешканці ще добре пам'ятають, як минулого місяця на пожежі в приватному будинку травмувалося двоє людей. Аби попередити дані випадки, фахівці ДСНС, окрім доведення сумної статистики, нагадали місцевому населенню про правила, дотримання яких унеможливить виникнення пожежі в оселі. Зокрема, йдеться про безпечне користування електричними та газовими приладами, а також пічним опаленням.

Особливу увагу рейдова група приділила помешканням людей, які перебувають на обліку в соціальній службі. Окрім спілкування вогнеборці разом з працівниками газової служби, з дозволу господарів, також оглянули помешкання щодо дотримання пожежної безпеки. У когось впритул до груби стояло ліжко, а хтось сушив одяг над відкритим вогнем... Рятувальники наголосили, що усувати такі недоліки треба терміново, бо така безвідповідальність може закінчитися трагедією. У свою чергу фахівці газової служби роз’яснювали мешканцям про небезпеку отруєння природним газом та інспектували газові прилади на відповідність вимогам та вказували на виявлені недоліки. Також серед населення було розповсюджено тематичні листівки.

Інший аналогічний рейд сьогодні, 28 лютого, пройшов і в смт Солотвино Тячівського району. Вогнеборці спільно з газовиками навідувалися до помешкань людей, щоб застерегти їх від небезпек отруєння чадним та природним газом. А для цього потрібно дотримуватися правил пожежної безпеки під час експлуатації теплогенеруючих приладів і газового опалення, зокрема не слід забувати перевіряти справність електричних та газових приладів та треба дбати про належне функціонування вентиляції.

Також увага дорослих акцентувалася на необхідності навчати дітей правилам безпеки й не залишати їх без нагляду вдома.




У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp