Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Справа Скрипаля: стали відомі деталі візиту в Болгарію третього фігуранта

25 лютого 2019 р., 23:32

Росіянин Сергій Федотов зупинявся в Болгарії в готелі Орбіта.

Третій підозрюваний в отруєнні екс-полковника ГРУ Сергія Скрипаля та його дочки Юлії зупинявся в Болгарії в готелі Орбіта.

Стали відомі подробиці візиту в Болгарію росіянина Сергія Федотова, якого британська влада підозрює в отруєнні екс-полковника ГРУ Сергія Скрипаля та його дочки Юлії в Солсбері. Про це з посиланням на джерело повідомляє в понеділок, 25 лютого, видання 24 часа.

За його даними, в готелі Орбіта знаходився офіс болгарського торговця зброєю Омеляна Гербева, якого у 2015 році, як вважає болгарська влада, отруїли нервово-паралітичною речовиною Новичок.

Як поінформувало джерело, у слідства є відео, на якому відображені переміщення Федотова. Також болгарські правоохоронці встановили, що він приїхав в готель на орендованій машині.

Також зазначається, що цю інформацію болгарські слідчі направили британським колегам.Раніше міжнародна група журналістів-розслідувачів Bellingcat показала фото Дениса Сергєєва - третього підозрюваного в отруєнні Сергія і Юлії Скрипалів в британському Солсбері.

Нагадаємо, Скрипалі були виявлені в непритомному стані на лавці в Солсбері 4 березня 2018 року. Також в лікарню з важким отруєнням потрапив поліцейський Нік Бейлі, який одним з перших відвідав їхній будинок. 22 березня його виписали з лікарні. При цьому тоді поліцейський підкреслив, що навряд чи "зможе жити нормальним життям".

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp