Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

З'явилися нові фото ушкоджень українських кораблів

27 листопада 2018 р., 20:07

Захоплені українські кораблі в Керчі.

Військові опублікували фото з величезною діркою в катері Бердянськ, на місці якої нібито був один із поранених моряків.

Військово-морські сили України опублікували фотографії з наслідками обстрілу українських суден у Керченській протоці. Про це у вівторок, 27 листопада, повідомляє прес-служба ВМС у Facebook.

За даними військових, під час обстрілу українських кораблів у Керченській протоці "російські спецназівці ставили за мету знищити українських військових".

Зокрема, силовики опублікували фото з величезною діркою в катері Бердянськ. Як запевнили в ВМС, саме на її місці був один з поранених моряків - Андрій Ейдер.

"...Цілеспрямовано вели стрілянину з метою знищення особового складу, а не ушкодження матеріально-технічної частини. Під час переходу сигнальник комендор мбака Бердянськ Ейдер Андрій перебував на своєму посту, саме там, де ви бачите пробоїну в рубці українського катера. Поранення отримав як він, так і інші військовослужбовці", - підкреслили в ВМС.

Також військові додали, що ці факти чітко демонструють збройну агресію проти України.

Раніше в одному з російських Telegram-каналів показали фотографію наслідківпотрапляння великокаліберного боєприпасу в рубку малого бронекатера Бердянськ, захопленого в Чорному морі.

Нагадаємо, увечері 25 листопада біля Керченського моста спецназ РФ захопив три українські кораблі. В результаті, було поранено шістьох українських військовослужбовців. ФСБ Росії звинуватила українську сторону в "небезпечних маневрах" під час заходу в "закриту акваторію територіального моря РФ".

Росія називає дії України в районі Керченської протоки "провокаційними". МЗС РФ вручив ноту протесту тимчасовому повіреному у справах України.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp