Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатці візьмуть участь в акції «Я не кривдник – я донор!»

23 листопада 2018 р., 15:30

Як проходитеме акція?

Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться акція «Бузкова стрічка» у рамках Міжнародної кампанії «16 днів проти насильства». Цього року усі заходи об’єднані гаслом «Подолаємо насильство разом!».
Ще однією особливістю цьогорічної кампанії стала реалізація спільної благодійної акції «Я не кривдник – я донор!», яку організовує Закарпатська обласна державна адміністрація.
Домашнє насильство в Україні – причина 100 тисяч днів госпіталізації, 30 тисяч звернень до відділів травматології, 40 тисяч викликів лікарів… Разом із тим, в медзакладах існує проблема нестачі донорської крові. Доведено, що кожен донор лише за одну донацію рятує до трьох життів! Стати героєм іншого життя, яке зіткнулося з бідою, дуже просто. Достатньо лише поділитися краплиною власної крові. Окрім того, збір крові стимулює людський організм до запуску відновних процесів та відтворення крові, а отже користь є взаємною!
Відтак запрошуємо усіх краян, громадські та волонтерські організації 27-29 листопада долучитися до акції «Я не кривдник – я донор!», прибувши до обласної станції переливання крові (м. Ужгород, вул. Льва Толстого, 15) для здачі крові.
Не будьмо байдужими!
Прес-центр Закарпатської ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp