Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Київ арештував 15 кораблів за захід у порти Криму

16 листопада 2018 р., 08:26

Прикордонники вживають заходів, коли бачать, що судна заходять в економічну морську зону України або в українські порти.

Україна заарештувала 15 суден, які заходили в закриті порти Криму. Про це повідомив помічник голови Державної прикордонної служби України Олег Слободян, інформує Радіо Свобода.

Прикордонники вживають заходів, коли бачать, що судна заходять в економічну морську зону України або в українські порти."Уже на 15 суден накладено арешт або інші обмеження. Це всі судна, які порушили законодавство України, відвідуючи порти Криму", - сказав Слободян.Також Слободян додав, що загалом у порти Криму зайшли 940 іноземних суден. Більшість з них - російські, які обслуговують закриті порти. За його словами, іноземних суден у портах Криму небагато через дії санкцій."Судновласники, які хвилюються за свою репутацію, не поспішають приймати запрошення від місцевої окупаційної влади", - додав він.Нагадаємо, за період з 1 серпня 2017 року по 30 вересня 2018 року в портах і портових акваторіях Криму зафіксовано 1207 заходів вантажних суден і танкерів.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp