Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

TruCam за місяць роботи виявили п'ять тисяч порушників

7 листопада 2018 р., 19:35

Олексій Білошицький розповів про результат місячної роботи пристроїв TruCam.

Наразі по всій Україні працює всього 25-26 пристроїв TruCam. Проте їх кількість буде збільшуватися.

За місяць роботи камер TruCam поліція виявила понад п'ять тисяч порушників. Про це заявив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький, повідомляє в середу, 7 листопада, delo.ua.

Він зазначив, що наразі в Україні працює 25-26 пристроїв TruCam. У найближчому майбутньому цих пристроїв буде більше.

Патрульна поліція почала контролювати швидкість автомобілів близько місяця тому, при цьому перший тиждень працювала в пілотному режимі.

Білошицький розповів, що на місці, де ведеться відеофіксація, є один екіпаж, як правило, це два поліцейських. Автомобіль повинен бути з увімкненим проблисковим маячком синього кольору. До цього стоїть попереджувальний знак про те, що ведеться фото- і відеофіксація правопорушення.

"Наша мета - не "набити" якомога більше постанов, а попередження цих порушень. Загалом можна було б зробити набагато більше, але ми робимо це максимально відкрито, щоб знизити швидкість і попередити можливі ДТП з великими наслідками", - сказав Білошицький.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp