Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Електричка "Мукачево-Львів" з 1 листопада не працюватиме (ВІДЕО)

1 листопада 2018 р., 10:30

Електричка "Муккачево-Львів" більше не їздитиме.

Із Мукачева до Львова – у натовпі та з перебоями. Приміська електричка "Мукачево-Львів" не курсувала два дні. Хоча за графіком мала б їздити. На вокзалі кажуть, що це через ремонт вагонів.

А днями в мережі поширилася інформація, що з 1 листопада її взагалі відмінять. Для студентів зручнішою та дешевшої альтернативи нема. Доїхати до Львова за 22 гривні можна лише цією електричкою.

У вечір неділі окрім неї курсує лише потяг "Ужгород-Київ". Але квиток коштує від 200 гривень. Тож чутками про відміну рейсу люди обурені.

До того ж, рухомий склад електрички скоротили вдвічі – з 8 до 4 вагонів. Перший клас зі зручними та м’якими сидіннями ліквідували. А люди вимушені 4 години їхати стоячи навіть за наявності квитка, бо всіх охочі просто не вміщаються.

Офіційної інформації про відміну ціього рейсу поки нема. Але на Мукачівському залізничному вокзалі кажуть, що розмови про це ведуться. Більше – у сюжеті "Сіріусу".



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp