Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Американські багатії будують бункери в Новій Зеландії - Bloomberg

7 вересня 2018 р., 19:34

В останні місяці два 150-тонних бункери подолали шлях з ангара в Техасі до узбережжя Нової Зеландії. Їх закопали на 3,5 метра під землю.

Щонайменше, семеро бізнесменів з Кремнієвої долини купили бункери на випадок кінця світу і закопали їх у Новій Зеландії. Про це Bloomberg розповів генеральний директор компанії Гарі Лінч, пише УНІАН у п'ятницю, 7 вересня.Відзначається, що в останні місяці два 150-тонних бункери подолали шлях з ангара в Техасі до узбережжя Нової Зеландії. Там їх закопали на 3,5 метра під землю.Видання пише, що на трьох останніх вечірках в Кремнієвій долині гості активно обговорювали втечу в Нову Зеландію, якщо раптом почнуться серйозні глобальні проблеми. У цьому контексті один багатий венчурний капіталіст розповів всім про свій план втечі. У гаражі його будинку в Сан-Франциско є сумка зі зброєю. Вона просто висить на кермі мотоцикла. 

Двоколісний транспорт дозволить йому швидко минути всі затори, коли почнеться паніка, а він відправиться до свого приватного літака. Зброя йому знадобиться, якщо доведеться захищатися від зомбі, які можуть стати у нього на шляху. Богачу потрібно буде дістатися до злітної смуги в Неваді, де стоїть його літак. А звідти він відправиться до Нової Зеландії.У 2016 році президент інкубатора Y Combinator Сем Алтман сказав The New Yorker, що в разі спалаху пандемії планує разом з Тилем бігти в Нову Зеландію. Пізніше він відхрестився від цих слів, сказавши, що пожартував."Світ зараз настільки взаємозалежний, що якщо десь щось станеться, ми всі будемо в жалюгідному становищі. Не думаю, що можна буде просто втекти і сховатися десь у глухому куті Землі", - сказав Алтман в інтерв'ю Bloomberg.Втім, він додав, що біологічна зброя - це найбільша загроза для цивілізації. І люди помилково "не бояться її в достатній мірі". Тому у нього теж є сумка зі зброєю, антибіотиками, батарейками, водою, ковдрою і протигазами.Раніше Корреспондент.net розбирався в бункерах американських президентів.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp