Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Афганістані упав вертоліт із пілотами-українцями

3 вересня 2018 р., 08:26

Молдавський військовий вертоліт Мі-8 із трьома українцями-членами екіпажу впав незабаром після зльоту з авіабази в Мазарі-Шаріфі.

В Афганістані у неділю, 2 вересня, розбився молдавський військовий вертоліт Мі-8 із трьома українцями-членами екіпажу, двоє з них загинули. Загальна кількість жертв аварії - 12 осіб, повідомляє прес-служба Управління цивільної авіації Молдови.Відзначено, що вертоліт, що належав авіакомпанії Valan International Cargo Charter, упав незабаром після зльоту з військової авіабази в Мазарі-Шаріфі.В управлінні також уточнили, що всього на борту повітряного судна перебували три члени екіпажу, які були громадянами України, й 11 громадян Афганістану. У результаті аварії загинули два члени екіпажу і десять пасажирів. При цьому про стан третього українського пілота, який вижив, не повідомляється.Як заявив представник 209-го армійського корпусу Шахін Ханіф Резає, інцидент стався через технічну несправність.Нагадаємо, раніше в Ефіопії розбився військовий вертоліт, 17 жертв.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp