Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Чим сьогодні займаються комунальні служби Ужгорода

26 липня 2018 р., 14:50

Звітує міськрада

Працівники «Закарпателектробуду» сьогодні в Ужгороді ремонтують трансформаторну підстанцію на вулиці Минайській, 7, міняють лампи вуличного освітлення на вулицях Василя Сурикова, Василя Комендаря, Капітульній, Августина Волошина, 46, Малій, 13, на вулиці Юліуса Фучіка ремонтують лінію та міняють лампи.

«УжАгромікс» косить Ботанічну та Київську набережні, прибирають схили річки, вручну прибирання вулиць проводять працівники КП «КШЕП», також вони косять зелені зони на вулицях Загорській та Закарпатській, вночі прибирали вулиці за допомогою спецтехніки.

«УжБудСервіс» косить вулиці Михайла Грушевського та Перемоги, прибирає стихійне сміттєзвалище на вулиці Іштвана Сечені, 35, прибирає вулиці, вирізає поросль на вулиці Перемоги.

Двірники ТОВ «АВЕ-Ужгород» вручну прибирають вулиці, косять зелені зони на вулицях Льва Толстого, у провулку Алішера Навої, на набережній Незалежності, вулицях Братів Бращайків, Михайла Ломоносова, Дмитра Менделєєва, Юлія Ставровського-Попрадова, Тараса Шевченка, Томаша Масарика. Ліквідовують несанкціоновані сміттєзвалища на вулицях Федора Достоєвського, Небесної Сотні, площі Євгена Фенцика, вулицях В’ячеслава Чорновола, Тиводара Легоцького, 76, Михайла Грушевського.

Працівники «Прибиральник Плюс» прибирають вулиці, косять зелені зони на вулицях Марії Заньковецької та Федора Достоєвського.

Тривають капремонти на площі Шандора Петефі, вулицях Перемоги, Шумній, ремонти тротуарів на вулиці Юрія Гагаріна, Марії Заньковецької, Минайській, реконструкції вулиці Олександра Можайського, перехрестя площ Олександра Фединця та Корятовича, поточний ремонт вулиць Олександра Фединця та Олександра Бородіна.

Відділ інформаційної роботи Ужгородської міської ради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp