Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Що російська журналістка робила у Ракошині? (ФОТО)

1 серпня 2014 р., 19:01

Її викрили сьогодні під час зборів селян.

 
Сьогодні в Ракошині відбулися збори селян, на яких вирішували чи відновлять блокування автодороги чи ні. Після довгих дебатів вирішили, що надалі не варто заважати рухові транспорту.

Водночас в ході проведення зборів закарпатськими журналістами було помічено журналістку, яка як з’ясувалося, працює на російські канали і знімала виключно жінок, які поводилися доволі агресивно. Закарпатські журналісти намагалися поспілкуватися із закордонною гостею. З’ясувалося, що вона народилася в Тбілісі, є громадянкою США, проживає в Арабаських Еміратах, в Абу-Дабі, а працює в Берліні.

На питання, чому з Арабських Еміратів приїхала в Ракошино, відповіла «цікаво тут». За словами сільського голови Василя Коштури джип із за тонованими вікнами з автомобільними номерами Львівської області кілька днів можна було побачити в населених пунктах Ракошинської сільради. Ним пересувалися російські журналісти. Про цей факт він поінформував правоохоронні органи.

«Роботою» журналістки зацікавилися й працівники СБУ, які встановили, що журналістка працює на скандальному телеканалі Russia Today. Наразі вони з’ясовують, чим журналістка ці дні насправді займалася у Ракошині.


Dean Ex 01.08.2014 19:22 IP: 142.68.42.31
Отбить почки и все расскажет. А технику конфисковать. Нечего ватному быдлу делать в Украине.
борис харків 01.08.2014 19:11 IP: 138.70.77.93
арештувати і поки надю савченко не випустять - хай сидить на нарах за порушення перетину кордону та ведення підривної агітаціїї та співробітництво з фсб... на 10- років на нари.... тварюку расійськофашистку...

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp