Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Мукачеві завершують капремонт 11 ліфтів (ФОТО)

17 липня 2018 р., 13:35

В Мукачеві завершуються роботи з капітального ремонту 11 ліфтів житлового фонду.

 

Попередньо фахівцями було проведено експертне обстеження з метою визначення їх технічного стану, встановлення можливості, доцільності, умов і терміну подальшої експлуатації з урахуванням фактичного режиму роботи, а також установлення необхідності проведення ремонту, реконструкції або виведення з експлуатації після закінчення граничного строку експлуатації. 

При проведенні робіт, пов'язаних із заміною морально застарілих та фізично зношених ліфтів, відновлення периферійного устаткування, роботи з модернізації ліфтів, що виконуються з метою поліпшення естетичного стану і технічних характеристик, підрядною організацією проведена заміна та регулювання вузлів і деталей лебідки, станції управління, обмежувачів швидкості, натяжного пристрою, уловлювальної системи, вузлів і деталей шахти ліфта, противаги, кабіни, машинного приміщення, демонтаж і монтаж устаткування ліфтів та інше. Проведення експертно-технічного обстеження, виготовлення проектно-кошторисної документації та її експертизи, проведення капітального ремонту та експертного висновку про можливість подальшої експлуатації пасажирських ліфтів міському бюджету обійшлося в півмільйона гривень.



Мукачівська міськрада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp